6946001212 Κολοκοτρώνη 36, Φιλιατρά, Μεσσηνίας mitroidumitrudaniel@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
 
 
ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΛΑ
Daniel Mitroi | Ξυλουργικές Εργασίες Μεσσηνία


Η επιχείρησή μας “Daniel Mitroi” η οποία βρίσκεται στην Μεσσηνία και πιο συγκεκριμένα στα Φιλιατρά, μπορεί να αναλάβει και να κατασκευάσει οποιοδήποτε έπιπλο επιθυμείτε για τον χώρο σας.

Με φαντασία και τεχνογνωσία, μπορούμε να δημιουργήσουμε έπιπλα για κάθε δωμάτιο της οικίας ή του επαγγελματικού σας, όπως: Τραπεζαρίες, Μπουφέδες, Συνθέσεις, Τραπεζάκια σαλονιού, Σαλόνια, Σκαμπό, Έπιπλα μπάνιου κ.α.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σε όλα τα έπιπλα που κατασκευάζουμε τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι όλα άριστης ποιότητας και το τελικό αποτέλεσμα έχει άριστο φινίρισμα. Μπορούμε να σας προτέινουμε μοναδικά και μοντέρνα σχέδια αλλά και να δημιουργήσουμε το σχέδιο που επιθυμείτε αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο.  
   
Οι πρωτότυπες ιδέες, ο σωστός σχεδιασμός, οι αρμονικοί συνδυασμοί των υλικών, η λειτουργικότητα και η μοναδικότητα είναι τα στοιχεία που κάνουν τα έπιπλα μας μοναδικά.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε την Μεσσηνία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.