6946001212 Κολοκοτρώνη 36, Φιλιατρά, Μεσσηνίας mitroidumitrudaniel@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
 
Daniel Mitroi
Ξυλουργικές Εργασίες Μεσσηνία

Η επιχείρησή μας “Daniel Mitroi” η οποία βρίσκεται στην Μεσσηνία και πιο συγκεκριμένα στα Φιλιατρά, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια με ξυλουργικές εργασίες, προσφέροντας ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Μεσσηνία και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Με αγάπη, μεράκι και πολύ φαντασία, μπορούμε να κατασκευάσουμε λειτουργικές και κομψές κουζίνες, εργονομικές και ποιοτικές ντουλάπες, έπιπλα για κάθε γωνιά του σπιτιού σας καθώς και ειδικές κατασκευές, σύμφωνες πάντα με τις ανάγκες σας.

Ακόμα, μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων, την κατασκευή ξύλινων σκαλών, την κατασκευή αλλά και την τοποθέτηση ξύλινων κουφωμάτων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας
είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει τον χώρο σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε λειτουργικές, κομψές και πρακτικές λύσεις που θα κάνουν τον χώρο σας μοναδικό.
 
   
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις ξυλουργικές εργασίες, μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε έπιπλο και κατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας, στο στυλ και στο ύφος που επιθυμείτε.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για όλες τις κατασκευές μας είναι αρίστης ποιότητας, με μεγάλη διάρκεια ζωής και παρέχονται από αξιόπιστες προμηθευτικές εταιρείες του χώρου. Έτσι, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε κομψές και ποιοτικές λύσεις για τον χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε την Μεσσηνία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.