6946001212 Κολοκοτρώνη 36, Φιλιατρά, Μεσσηνίας mitroidumitrudaniel@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
 
 
ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
Daniel Mitroi | Ξυλουργικές Εργασίες Μεσσηνία


Η επιχείρησή μας “Daniel Mitroi” η οποία βρίσκεται στην Μεσσηνία και πιο συγκεκριμένα στα Φιλιατρά, σας προσφέρει ξύλινα κουφώματα και εσωτερικές πόρτες, σε κλασικά ή μοντέρνα σχέδια, που μπορούν να δέσουν αρμονικά με την ιδιαιτερότητα και την επίπλωση του κάθε χώρου.

Τα ξύλινα κουφώματα και οι εσωτερικές πόρτες που θα βρείτε σε εμάς χαρακτηρίζονται για την κατασκευαστική τους τελειότητα και την διαχρονική ένταξή τους στο χώρο, εξυπηρετώντας απαιτήσεις πολυτέλειες, κομψότητας και ποιότητας ζωής.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και έτοιμο να αναλάβει την σωστή τοποθέτηση των ξύλινων κουφωμάτων και εσωτερικών πορτών στο χώρο σας.  
   
Επιλέξτε το ξύλινο κούφωμα και την εσωτερική πόρτα που ταιριάζει στο χώρο σας, εμείς θα πάρουμε τα μέτρα, θα τα προσαρμόσουμε και θα αναλάβουμε την τοποθέτησή τους.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε την Μεσσηνία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.